shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

eindklassement woensdagavondcompetitie

Het lijkt zo kort geleden, toen de woensdagavondcompetitie begon. En dat is het ineens weer afgelopen, half september. En hoe toepasselijk want het was voor de eerste keer ook écht herfst. En meteen goed ook: Nat, gure wind, veel regen en een vuil parcours. Omstandigheden voor de échte liefhebbers maar helaas een wat magere opkomst voor op de laatste avond met slechts 14 renners.

Na 400 meter warm rijden (Meer dan genoeg met dit weer) zijn de meeste bikkels al doorweekt en de rest van de wedstrijd was eigenlijk niets anders dan een flink potje afzien, bril afvegen, buienradar vervloeken (Alsof die er wat aan kunnen doen) en een continue mix van zand, dode en halfdode beesten en graspollen uitspugen.

In de koers gebeurde weinig noemenswaardig. Er wordt op een strak tempo doorgereden en ontsnappen blijkt onmogelijk want iedere keer wanneer je denkt dat je zo hard gas hebt gegeven dat er minstens een gat van 100 meter moet zijn, blijken ze gewoon met zijn allen in je wiel te zitten.
Na een uur is het klaar want het wordt inmiddels ook al donker.

Nadat Lennart Nelisse wint bij de Nieuwelingen blijven er vijf verzopen renners over bij de A categorie, want een aantal zijn gestopt met een lekke band. (Martijn van der Laan dit keer niet!) Met hangen en wurgen blijven ze bij elkaar in de laatste twee ronden, want er wordt nog even serieus gas gegeven. In de eindsprint is Peter Visscher de snelste.

Het eindklassement bij de A categorie wordt gewonnen door Arjan van de Minkelis en bij de Nieuwelingen door Siebe Zwemmer. Na de prijsuitreiking in het clubhuis snel naar huis om op te warmen en te douchen!

Uitslag bij de A categorie:
1.⁠ ⁠Peter Visscher
2.⁠ ⁠Moos van den Boom
3.⁠ ⁠Marino Harinck

Uitslag bij de Nieuwelingen:
1.⁠ ⁠Lennart Nelisse
2.⁠ ⁠Julian Doornhein
3.⁠ ⁠Siebe ZWemmer

Eindklassement bij de A categorie
1.⁠ ⁠Arjan van de Minkelis
2.⁠ ⁠Chris Maas
3.⁠ ⁠Peter Visscher

Eindklassement bij de Nieuwelingen

1.⁠ ⁠Siebe Zwemmer
2.⁠ ⁠Lennart Nelisse
3.⁠ ⁠Kylian de Vroomen