shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Arjan vd Minkelis wint Grote prijs JW Vastgoed

Niet zo’n grote opkomst als vorig jaar bij de Grote prijs JW Vastgoed, maar toch nog 25 renners waaronder -uiteraard- Jan Westrate van JW Vastgoed zélf, want die houdt ook wel van een potje hardrijden op het parcours van DRC De Mol.

Op één of andere manier staat de wind op ieder deel van het parcours tegen, en het is een pittig windje. Dan weet je dat het weer bikkelen wordt, met relatief weinig renners!

In het eerste deel van de wedstrijd blijft het -ondanks de vele ontsnappingspogingen- nog bij elkaar, maar zoals vaak op dit soort woensdagavonden, weet je dat het een keer flink gaat ontploffen. Het enige wat daarvoor nodig is, zijn een handjevol hardrijders die elkaar vinden. En dat gebeurde na 30 minuten koers. Vier snelle mannen gingen ervandoor en kwamen niet meer terug, ondanks alle krachtinspanningen van de restanten van het peloton. Bijna iedereen draaide mee, maar de kopgroep verdween uit het zicht.

Na bijna anderhalf uur tegen de wind bikkelen, pakt Arjan van de Minkelis de Grote prijs JW Vastgoed en daarmee wordt zijn eerste plek in het klassement bijna ongrijpbaar voor de concurrentie. JW Vastgoed zélf, wordt 13de en dat is niet slecht in zo’n taaie wedstrijd, want hij is er een tijdje tussenuit geweest. Bij de Nieuwelingen wint Siebe Zwemmer.

De schrijver, begint langzaamaan steeds beter te worden. Iets aan de late kant, want helaas telt het seizoen nog maar drie woensdagavond-wedstrijden…Zo snel is het alweer voorbij. Maar nog wél drie mooie Grote prijzen om naar uit te kijken!

Uitslag bij de A categorie:
1.⁠ ⁠Arjan van de Minkelis
2.⁠ ⁠Arje de Waard
3.⁠ ⁠Gerard Kooistra

Uitslag bij de Nieuwelingen:

1.⁠ ⁠Siebe Zwemmer
2.⁠ ⁠Lennart Nelisse